muži 17:00 hod. Pobedim - Piešťany 1:5

muži 17:00 hod. Pobedim - Piešťany 1:5

 Pobedim - Piešťany 1:5      1.pol. 1:3          diváci:  202

hlavný rozhodca: -   Cibulka D.

1 asistent rozhodcu -  Rikino

2 asistent rozhodcu - 

————————————————————————————————

góly:  Pobedim –  Luštík M.,

góly: Piešťany –  2x Gloss. J., Doktor A., Gula M., Stachura J. 

————————————————————————————————

Zostava Pobedim : Mikovič O., Kohutovič D., Gono Ľ., Priadka J., Tanáč M., Makara G., Husár L., Mikláš P., Karim . Gono M., Luštík M.,

Náhradníci:  Adamus A., Feranec M., Olbert M., Holubec M., 

 Zostava Piešťany : .Kunic D., Szabo P., Stachura J., Javorka M.(st), Prištic P., Nagay M., Stachura C., Gloss J., Kusý A., Doktor A., Gula M.

Náhradníci: :.Krajčovič M., Javorka M., Hornanský F., Pazderka M., Gula J.

Prvé prípravné stretnutie prinieslo veľmi svižný futbal, obidva tímy sa snažili prečísliť súpera rýchlou a kombinačnou hrou. Skóre otvorili hostia - z rohu sa hlavou presadil Martin Gula 0:1. Domácich to "nakoplo" a na hostí sa valil jeden útok za druhým - v 25.min. Patrik Mikláš trafil z 25 metrov brvno! Za dve minúty bol zo zadu faulovaný pri ďalšom náprahu a z hry musel pre zranenie odstúpiť. V bránke domácich sa tromi zákrokmi zaskvel Oliver Miklovič, po dvojitej dorážke však už kapituloval v 30. minúte, autorom gólu Ján Stachura 0:2. Kombinačná hra domácich gradovala, Marek Luštík sa ocitol v troch dobrých akciach postupne s Tanáčom, s M. Gonom a s G.Makarom, žiaľ ani jedna neskončila gólom, početná divácka kulisa však ocenila potleskom snaženie domáceho tímu! Hostia kontrovali ojedinelou akciou, A. Doktor 0:3. Domáci sa dočkali v 44. minúte - najvydarenejšia akcia stretnutia - kombinácia 3 hráčov na jeden dotyk a na konci hlavou Marek Luštík nádherne zacielil vo výskoku, 1:3 ! Na začiatku druhého polčasu A. Adamus netrafil prázdnu bránu, ďalej sa tento zaujímavý nový hráč ukázal ešte v ďalších 3 strelách, žiaľ tento raz bez gólového efektu. Konečný výsledok je k obrazu hry domácich až prikrutý, skúsený Jozef Gloss skóroval v 61. minúte a účet stretnutia sám uzavrel strelou z 20 metrov pod brvno, gólu už O. Miklovič robinzonádou zabrániť nedokázal, 1:5. Diváci videli všetko: nasedenie, strely, góly, fauly a aj červenú kartu za reči (M.Javorka ml. z tímu PFK). Sportu zdar a futbalu zvlášť, hlási sa FK 1925 POBEDIM.

muži 17:00 hod. Pobedim - Kočovce 5:5

muži 17:00 hod. Pobedim - Kočovce 5:5

ŠTATISTIKA NÁVŠTEVNÍKOV

ŠTATISTIKA NÁVŠTEVNÍKOV